Heeft u vragen? Bel ons op het nr. 03 313 06 33

 

Advies op maat van uw financiële toekomst

Rekening houdend met uw wensen zicht krijgen op uw financiële situatie en tegelijk de mogelijke risico’s inschatten die op de loer kunnen liggen? Vertrouw vandaag en morgen op de expertise van Zakenkantoor Gysbrechts in Sint-Lenaarts.Wij zijn een familiezaak met 31 jaar ervaring als onafhankelijke verzekeringsmakelaars en richten ons volledig op uw noden en behoeften. Zo slagen we erin om u met gepast advies een uitgekiend aanbod op maat van u, uw gezin, uw gezondheid en uw bezittingen aan te reiken.

Goed verzekerd.

Zakenkantoor Gysbrechts wil veel meer voor u betekenen dan een brandverzekering, hospitalisatieverzekering of levensverzekering af te sluiten. Wij staan in voor een persoonlijke aanpak van A tot Z en banen u onafhankelijk een weg door de vele verzekeringen, waarbij we uw belangen non-stop vooropstellen en onze kennis met u delen. Ook bij schade. Transparantie in uw klantendossier? Ook deze service bieden wij u graag. Via elektronische weg of na afspraak bij ons op kantoor houden wij u compleet up-to-date.

Uw financiële toekomst veiligstellen? Zakenkantoor Gysbrechts bellen.

Reken op onze totaalservice en contacteer ons voor een gesprek. Wij staan steeds tot uw dienst in ons kantoor in Sint-Lenaarts.

Meer weten over ons kantoor en onze werking? Neem even de tijd om een bezoekje te brengen aan onze website.